Decodare, deblocare iPhone 5

Decodare, deblocare iPhone 5 iOS 6.1.3!

-Decodarea pentru modelele iPhone 5, este in sfarsit posibila cu ajutorul dispozitivului Gevey SIM. Acest dispozitiv se ataseaza peste cartela pe care vreti s-o folositi. Nu conteaza pe ce retea este codat telefonul dumnavoastra, deblocarea se face imediat in cateva secunde.

-Decodarea iPhone 5, nu necesita interventii hardware sau software asupra telefonului, adaptorul pentru deblocare, se introduce alaturi de cartela sim pe care vreti s-o folositi.

-Deblocarea iPhone 5 cu Gevey Sim adaptor, este sigura, nu afecteaza garantia telefonului, nu necesita jailbreak sau update iOS, datele personala nefiind afectate!

-Decodare, deblocarea iPhone 5 cu Gevey SIM, functioneaza pe orice versiune iPhone 5,  iOS 6, 6.0.1, 6.1.3, orice baseband!!!

-Sunt suportate toate retele GSM si CDMA, inclusiv Softbank, Verizon (pentru retelele CDMA, este necesar ca iPhone 5 sa aiba jailbreak), internetul si sms-urile functioneaza normal.

-Instalarea adaptorului Gevey SIM, se face la noi in service, oferim proba si garantie!

-Se poate face jailbreak pentru orice device iPhone 4, 4s, iPhone 5 orice versiune, inclusiv iOS 6.1.

-Oferim de asemenea service profesional Apple, pentru orice model iPhone, schimbare carcasa, touchscreen, LCD, baterie, folie incarcare, reparatie sonerie, casca, semnal, wifi, interventii hardware pe placa de baza.