Decodare iPhone 4S

Decodare, deblocare iPhone 4S

Gevey Sim Ultra No Cut – programabil pentru iPhone 4S IOS 6.1.3, orice baseband

 

Update: Versiunea iOS 6.1.3 a fost lansata. Daca folositi un gevey sim programabil, pentru iPhone 4S, si ati facut update, gevey-ul dumneavoastra poate fi programat pentru aceasta versiune. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati

-Daca iPhone 4S iOS 6.1.3 pe care il detineti este codat pe o retea CDMA, gen Verizon USA, momentan solutia de deblocare nu functioneaza 100%. Trebuie asteptat jailbreak-ul pentru aceasta versiune.

-GEVEY SIM, pentru decodare, deblocare iPhone 4s orice versiune si baseband.
Decodarea se face cu gevey sim, ultima versiune fara apel 112 sau alte setari in meniu.
-Nu este necesar ca telefonul sa fie activat sau sa fie jailbreak-uit.
-Merge pe orice versiune iPhone 4S,IOS 6.1.3, 6.x, orice baseband
-Tot ce trebuie facut, este sa introduceti noul Gevey Sim alaturi de cartela dumneavoastra, si telefonul va fi deblocat.
-Trebuie sa stiti operatorul pe care telefonul iPhone 4s este codat. Daca nu stiti acest lucru, il putem afla noi. GeveySim va fi programat pentru operatorul dumneavoastra!!! -Metoda de deblocare, functioneaza doar pe aparatele iPhone 4s orice versiune si orice baseband.Nu functioneaza pe iPhone 4.

Important: Utilizatorii care au facut update din gresala la IOS 6.1.3, ne pot contacta pentru reprogramarea GEVEY SIM, pentru iPhone 4S IOS 6.1.3. Solutia merge doar pe cartelele Gevey sim reprogramabile. Cartelele r-sim nu sunt suportate. De asemenea, pentru telefoanele iPhone 4, nu exista momentan solutie cu gevey sim

.
YM:   
Vodafone    : 0722.98.50.58
Cosmote     : 0765.36.38.90
Romtelecom: 021.313.97.93

 

 

One thought on “Decodare iPhone 4S

  1. Codul de deblocare il putem scoate doar daca rescriem complet softul telefonului. Dupa rescriere daca telefonul are cont de icloud trebuie sa-l cunoasteti, altfel nu veti putea folosi telefonul.

 1. salut. Am un Iphone 4s, codat sprint sua. Primit de la un prieten. nu e in blacklist. Veau sa il deblochez, cum facem? Cat costa?

  1. Trebuie sa siti pe ce retea si tara este codat. Daca nu stiti putem afla noi daca veniti cu telefonul in service. Dupa ce vedem pe ce operator este codat, va dam si un pret pentru deblocare daca se poate face.

 2. Salut! Vreau sa cumpar un iphone 5s codat italia? se poate decoda? cat ar costa decodatul sau trebuie doar sa cumpar un R-sim ?

 3. buna am un telefon r-sim gevey din suedia ,am o cartela de orange in el,as vrea sa schimb cartela dar am uitat codul pe care mi-l cere cand bag alta cartela,as putea afla cumva ccodul?

  1. Daca este un gevey programabil trebuie sa stiti exact IMSI-ul operatorului pe care este codat telefonul. Daca nu va descurcati, contactati-ne.

 4. Am un iphone 4S.Cand vreau sa I’ll deschid imi apare sa pag mail-ul si parola facut in icloud.cat mar putea costa decodarea.

 5. Buna ziua ! am un iphone 4s …nu stiu foarte multe despre telefonul asta dar este blocat ceva cu gevey…merge doar orange ..si din cate stiu nu pot sa dau update la o versiune mai nou de soft…dar eu am nevoie sa descarc de exemplu sa descarc aplicatii. pentru ca imi cere update 🙂 .Va rog daca puteti sa ma ajutati as soon as posible 🙂

    1. Știți pe ce rețea este codat? Dacă nu știți, ar trebui sa veniți cu telefonul la noi sa-l verificam. In functie de rețeaua pe care este codat, încercam sa găsim o soluție pentru deblocare.

 6. Am un Iphone S4 si mi-am pus parola pe el dar mi-am uitat-o . Nu mai pot intra in meniul iphone-ului si doresc sa stii daca o cartela Gevey m-ar ajuta.Merci!

 7. Salut am si eu un 4s a avt gavei pt.5.1 si iam dat resetare si si lot ios 8.1 cat ma costa sal activez din nou multumesc

 8. Salut, am un iPhone 4 versiune 7.1.2 de 16GB, este codat pe Austria Hutchison și este clean list. Cât mă costă să îl fac neverlocked sau îl pot decoda cu gevey sau ceva de genul ? Mulțumesc anticipat.

  1. Trebuie verificat in server daca telefonul este in blacklist sau nu(abonament neplatit sau declarat furat) Daca este ok, decodare nevelock este 190 ron. Schimbarea display-ului este 180 ron.

 9. Salut am si eu un iphone 4 pe care am dat recent un update la iOS 7.1.2 pe care nu imi merge cartela desi am un gevey sim pe care mergea pe iOS-ul de 4.3.5 cum pot sa il fac sa mearga? Pot sa il fac liber de retea? Cat m-ar costa? sau facut ceva sa nu mai folosesc GEvey sim..? Apropo este codat pe Belgia si uite si IMEI: 01 264400 305418 7

  1. Din pacate pe versiunea 7.1.2 nu mai merge niciun model de gevey sim. Singura solutie este deblocarea din server. Pretul pentru acest serviciu este 150 ron pentru telefonul dumneavoastra, cu conditia ca imei-ul sa nu fie in black list(cu abonamentul neplatit sau declarat furat).

 10. Am o problema,am un iphone 4s cu IOS 8.1.2 dar,WIFI-ul nu este disponibil sau cand este nu gaseste reteaua sau cand o gaseste da eroare la conectare

  Solutii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *