Uncategorized

Decodare iPhone 4S

Decodare, deblocare iPhone 4S

Gevey Sim Ultra No Cut – programabil pentru iPhone 4S IOS 6.1.3, orice baseband

 

Update: Versiunea iOS 6.1.3 a fost lansata. Daca folositi un gevey sim programabil, pentru iPhone 4S, si ati facut update, gevey-ul dumneavoastra poate fi programat pentru aceasta versiune. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati

-Daca iPhone 4S iOS 6.1.3 pe care il detineti este codat pe o retea CDMA, gen Verizon USA, momentan solutia de deblocare nu functioneaza 100%. Trebuie asteptat jailbreak-ul pentru aceasta versiune.

-GEVEY SIM, pentru decodare, deblocare iPhone 4s orice versiune si baseband.
Decodarea se face cu gevey sim, ultima versiune fara apel 112 sau alte setari in meniu.
-Nu este necesar ca telefonul sa fie activat sau sa fie jailbreak-uit.
-Merge pe orice versiune iPhone 4S,IOS 6.1.3, 6.x, orice baseband
-Tot ce trebuie facut, este sa introduceti noul Gevey Sim alaturi de cartela dumneavoastra, si telefonul va fi deblocat.
-Trebuie sa stiti operatorul pe care telefonul iPhone 4s este codat. Daca nu stiti acest lucru, il putem afla noi. GeveySim va fi programat pentru operatorul dumneavoastra!!! -Metoda de deblocare, functioneaza doar pe aparatele iPhone 4s orice versiune si orice baseband.Nu functioneaza pe iPhone 4.

Important: Utilizatorii care au facut update din gresala la IOS 6.1.3, ne pot contacta pentru reprogramarea GEVEY SIM, pentru iPhone 4S IOS 6.1.3. Solutia merge doar pe cartelele Gevey sim reprogramabile. Cartelele r-sim nu sunt suportate. De asemenea, pentru telefoanele iPhone 4, nu exista momentan solutie cu gevey sim

.
YM:   
Vodafone    : 0722.98.50.58
Cosmote     : 0765.36.38.90
Romtelecom: 021.313.97.93

 

 

124 thoughts on “Decodare iPhone 4S

 1. Salut! am un iphone 4s cu gevey si de 2 zile imi arata acolo la semnal cautare si cu sim si fara sim si wifi-ul merge cand vrea el am pe el ios 7.0.6 cat ma costa sa il repar?

 2. Am un iphon 4s si nu mai prinde semnal an permaneta sta an cautare nu pot suna nu pot primi ce e de facut si cat mad costa Va multumesc,sau din ce cauza

 3. Salut tuturor ! Super tare pagina ! Like ! Am si eu o problema sau o mica problema sau o neînțelegere sau ceva :)) !?! Am un iPhone 4s . Telefonul este codat pe Italia ! Nu stiu habar nam de cati gb sau ce soft are ! Intrebare ? Pot sa il deblochez cu un gevey si sa imi citească cartela de cosmote ? Va multumesc aștept raspuns !

  1. Se poate debloca cu gevey cu conditia ca telefonul sa nu aiba contul de icloud activat. Pentru verificare va asteptam cu telefonul in service sa-l vedem.

 4. salut. am un iphone 4 blocat pe orange ro. nu am factura, dar nu mai e nici in garantie. se poate debloca? cum, la cat? multumesc.

 5. Buna, am primt recent un iphone 4 adus din Italia. I-am reinstalat iOs-ul, insa pusesem o cartela de Cosmote in el, iar acum, nu functioneaza pe alta retea, eu intentionand sa il folosesc pt Digi Mobil(RDS).
  Versiunea pe iOs actuala este 7.1.1.
  Am incercat toate tutorialele de pe youtube, insa nicio sansa sa scap de codarea pe cosmote..
  Ce imi recomandati?

 6. salut am un iphone 4s 16gb versiune 6.1.3 blocat pe buyng franta te rog spune-mi daca se poate decoda cu gevay sau daca se poate face neverlock si cat costa .. pls

 7. Se poate decoda un iphone 4s codat in uk in reteaua 3, sau in reteaua Vodafone tot uk?

  Cat ar costa repararea in sensul in care unul din ele are urmatoarele probleme : nu se poate utiliza wifi/ nu poti selecta on la wifi, si nici bluetooth nu merge, de cand s-a upgradat la ultima versiune ios 7.

  Mersi

 8. salutare, am si eu un iphone4 cu imei 0132630002347143 ,serial no 5K3114TRA4S asa scrie pe suportul sim’ului cu cartela t-mobile uk m’ar interesa daca este pe lista neagra si cat ma costa decodarea si daca se poate face o decodare cu gvey sim de la dumneavoastra… multumesc anticipat!

 9. buna ziua, am un IPHONE 4 6.1.3 firmware : 4.12.05 imei : 012429005282451 codat orange franta

  cat costa sa-l decodez? si merge si cu gevey?

 10. buna ziua,am iphone 4s decodat cu gevey ,cu ultimul soft 6.1.3 si nu imi merge internetul desii activez 3g si tot din acel meniu,iar in meniul wifi nu il pot activa

 11. Buna! Am un iphone 4 care mi-a mers o luna cu gevey sim dupa care nu a mai citit cartela. Scrie Carrier Lab 11.0 ,versiunea 5.0.1
  Pot sa il decodez cu un gevey nou ?

     1. Am mai incercat cu un gevey dar se pare ca nu mi-a gasit nici atunci reteaua ce gevey imi recomandati si de unde il pot comanada fiindca aici nu se prea mai prea gasesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *