Service Blackberry, reparatii Blackberry.

Reparatii Blackberry, service gsm profesional pentru orice model Blackberry.service blackberry, deblocare blackberry cod retea, pret deblocare blackberry
Service Blackberry, accesorii blackberry originale, reparatii si service orice model.
-Schimbare carcasa originala Blackberry, reparatie sau schimbare touchscreen Blackberry, display, LCD, afisaj, geam protectie Blackberry.
-Reparatie placa de baza blackberry, service Blackberry probleme semnal, reparatie incarcare, conector incarcare orice Blackberry
Service Blackberry profesional, schimbare, reparatie joystick, trackball, inlocuire conector usb incarcare Blackberry
-Reparatie placa de baza, service gsm profesional, pentru telefoanele Blackberry care ai intrat in contact cu apa sau alte lichide.
Service orice model Blackberry pentru terminalele care au suferit socuri mecanice.
-Va punem la dispozitie accesorii Blackberry originale, inarcator retea Blackberry origial, incarcator auto, acumulator, baterie Blackberry originale.

Decodare deblocare Blackberry.

Decodare blackberry orice model, deblocare cod retea Blackberry
– Decodarea se face pe loc in cateva minute, prin cablu de date. Codul de retea se introduce prin tastatura, nefiind afectat softul telefonului.
– Atentie! Daca doriti sa achizitionati un aparat Blackberry, orice model ar fi, trebuie sa stiti urmatoarele:

decodare, deblocare orice model blackberry, piese blackberry originale, service blackberry bucuresti– Sistemul de operare Blackberry, permite introducerea a maxim 10 coduri gresite. Dupa 10 incercari sistemul nu mai poate accepta codul de retea, chiar daca este calculat corect. Nici rescrierea completa a softului sau update-ul, nu rezolva aceasta situatie, telefonul ramanand codat pe reteaua initiala. Resetarea counterului, este dificila, se face cu o interfata speciala, nu toate modelele fiind suportate. Pentru a verifica daca telefonul este codat, sau daca are coduri gresit introduse, navigati in meniul Optiuni/Optiuni Avansate/SIM card. Desi pe ecran nu va aparea nimic, tastati cu grija urmatoarea secventa de litere : M E P D . Pe ecran vor aparea nivelele de blocare a telefonului dumneavoastra, Nivelul activ, cel mai des intalnit, este MEP2. Daca aveti deja codul de retea, puteti introduce acest cod, tastand in acelasi meniu, secventa M E P 2 . Atentie, pentru cifra 2, trebuie utilizat Shift. Nu introduceti coduri de care nu sunteti siguri. Nu introduceti coduri de la alte telefoane. Fiecare aparat Blackberry are un cod de deblocare unic.

– Asigurati-va atunci cand cumparati un telefon Blackberry second-hand, ca nu este intregistrat la un alt operator. Serviciul Blackberry, disponibil la toti operatorii de telefonie mobila, functioneaza pe baza unui PIN unic, specific fiecarui telefon Blackberry in parte. Daca PIN-ul unui telefon este intregistrat in baza de date Blackberry de catre alt operator, nu veti putea utiliza serviciul Blackberry pe acel terminal.( A nu se confunda PIN-ul cartelei sim cu PIN-ul terminalului Blackberry)
– Incercati pe cat posibil sa faceti din cand in cand un backup telefonului dumneavoastra. Puteti downloada Blackberry Desktop Manager de pe site-ul backberry.com. Sistemul Blackberry, este foarte complex, si de uneori instabil. Daca apari erori software, desi sunt foarte rare, riscati sa pierderi iremediabil datele personale din telefon, agenda, contacte, poze, melodii etc. Daca pe ecranul telefonului apare un mesaj de genul: jvm error xxx, atunci softul dumneavoasta are probleme. Daca reusiti, faceti un backup cat mai repede.

One thought on “Service Blackberry

 1. Bună ziua. Cat costa manopera pt înlocuirea acumulatorului la un BB Passport? Acumulatorul va fi cumpărat din alta parte. Mulțumesc

 2. buna ziua
  ma puteti ajuta cu schimbarea unui display la blackberry z10..cred ca display este 4G…cat ar costa?
  Ms

 3. Salut, pentru modelul Keyone imi puteti oferi o estimare a costurilor aferente inlocuirii displayului si ramei?

 4. Buna ziua,
  Am si eu un defect la un BB Passport. Nu imi mai citeste niciun fel de SIM, imi apare mesajul “SIM not detected”. O rezolvare si un pret estimativ daca se poate?
  Stima!

  1. In jur de 150 ron poate fi reparația cititorului sim pentru acest model. Intervenția este dificila fiind riscanta pentru placa de baza.

 5. Buna seara. BlackBerry classic…model SQC100-1 nu functioneaza difuzorul(sau difuzoarele). Exista sperante sa fie reparat?

  1. Nu merge sunetul in convorbire? Sau soneria nu se aude. Trebuie verificat in service daca problema este din difuzoare sau din circuitul audio de pe placa de baza.

 6. Buna ziua,Imi puteti spune daca ati mai reparat sau cunoasteti problema la un blackberry passaport care are caderi de semnal,il pierde isi revine,pe orice tip de setare 2g,3g,4g

  Si un pret estimativ daca se poate repara.

  Multumesc

 7. Buna seara,
  Am un BB Passport la care nu mai functioneaza microfonul. As vrea sa stiu daca poate fi inlocuit/reparat si cat costa (si cat dureaza).

  Multumesc,
  Stefan

 8. Salutare,

  Mai aveti in stoc sau aveti posibilitatea de import baterii pentru modelul Q20 ? BPCLS00001B

  Multumesc !

 9. Buna ziua,

  Aveti posibilitatea sa inlocuiti microfonul pentru un Blackberry z30?

  daca da, va rog sa mi spuneti cat costa.

  Multumesc,

  1. In jur de 120 ron este inlocuirea microfonului pentru acest model. Gasim destul de greu aceasta componenta, daca va hotarati sa veniti cu telefonul in service, va dura 1-2 zile.

 10. Buna ziua,
  S-a spart sticla pe display BB z30. Touchscreen merge in continuare.
  De ce nu se poate schimba doar sticla si trebuie schimbat display complet?
  Multumesc

 11. Sunt deținătorul unui Blackberry-053A, Leap care în urma unei căzături are probleme cu cel de-al doilea difuzor-speaker.Acesta se aude foarte slab ceea ce devine supărător atunci cand sunt sunat.
  Cum îl pot depana în condițiile în care locuiesc în Turnu Severin…

  1. In jur de 150 ron este inlocuirea cititorul de sim. Operatiunea este destul de complicata, cititorul de sim este direct lipit pe placa de baza. Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic de luni pana vineri intre 10-18.

 12. Salut, am un BB Passport si i-am dat un reload, de 4 zile se tot incarca si de vreo 2 zile a ramas blocat la 99%. Ce ar avea ? Se poate repara ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *