Service iPhone

Service si reparatii iPhone.

Update: Decodare, deblocare iPhone 4S iOS 6.1.3 cu Gevey SIM. Click pentru detalii!

 

Service profesional iPhone Apple, reparatii orice model iPhone, service pentru modelele Apple iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, 4s, iPhone 5.
Schimbare si reparatie pentru geam sticla, iPhone 4, 4S, iPhone 3GS, iPhone 5, reparatie, schimbare touchscreen si LCD- display pentru orice model Apple.
Service GSM iPhone, reparatii probleme semnal, schimbare, reparatie buton home, butoane de volum, buton power pentru orice iPhone 4S, 3GS, iPhone 5.
Interventii hardware in urma contactului cu apa sau alte lichide, curatare placa de baza iPhone 4, 4S, iPhone 5, iPhone 3GS , service gsm, reparatii iPhone, inlocuire componente defecte.
Reparatii si service iPhone 4, 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5, in urma socurilor mecanice, sau a utilizarii defectuoase a terminalelor Apple.
Service si reparatii probleme de semnal, wifi, microfon, casca audio, sonerie, pentru iPhone 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5.
Reparatie iPhone 4S,3GS, cu probleme incarcare, inlocuire banda-flex conector incarcare, service si reparatii iPhone GSM,  pentru terminalele cu aceasta problema.
Decodare, deblocare iPhone 4, 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5. Jailbreak, instalare aplicatii crack-uite, navigatie iGO, Navigon etc.
Decodare iPhone 5 iOS 6.1.3 cu gevey sim, Rescriere software, reparatii si service in urma update-ului cu iTunes, pentru terminalele blocate in urma acestei operatiuni.
Salvare, back-up, transfer date personale, pentru orice terminal iPhone 4, 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5.

Service, reparatii iPhone Apple orice model.

-Service profesional iPhone Apple, reparatii iPhone 4S,  iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad, iPod, piese si accesorii originale, constatarea defectelor si consultanta, gratuite!

Service, inlocuire, schimbare LCD iPhone 4, 4S, display, touchscreen geam complet  – cand display-ul dumeavoastra este spart in urma unor socuri mecanice, cand geamul protector sau capacul spate al telefonului iPhone 4 sau iPhone 4s este spart sau zgariat. Atentie, in cazul terminalelor iPhone 4 sau iPhone 4s, geamul, touchscreenul sau display-ul LCD, nu pot fi separate. Daca aveti probleme cu una dintre aceste parti, trebuie schimbat, tot ansamblu Geam-Touch-LCD.

Reparatie buton home, volum, power, vibratie, schimbare folie interna aferenta – cand aceste componente nu functioneaza in parametrii normali, in urma unor socuri mecanice sau in urma contactului cu lichide.

Schimbare, inlocuire capac spate, baterie acumultor iPhone 4S, originala –  cand bateria se descarca prea repede sau este defecta in urma utilizarii unor incarcatoare neoriginale, cand capacul dumeavoastra spate iphone 4 sau 4s este zgariat sau spart.

Service hardware placa de baza – interventii pe placa de baza, pentru diverse probleme, in urma socurilor mecanice sau contact cu lichid.

Reparatie modul wi-fi, vibratie incarcare, reparatie fara semnal, fara imei sau serial – cand semnalu GSM, 3G sau Wifi, este slab sau inexistent, cand telefonul iPhone 4 sau iPhone 4S, nu sesizeaza cablul de date, sau nu incarca, cand microfonul nu functioneaza in parametrii normali.

Schimbare, reparatie antena, sonerie, casca interna iPhone 4S – cand din diverse motive, casca audio  nu functioneaza, soneria nu suna, sau receptia semnalului este slaba.

Service, reparatie touchscreen iPhone 3G, 3GS, geam protectie, original – cand touchscreenul nu functioneaza la parametrii normali, sau geamul protector este spart, se poate schimba ansamlul touchscreen-geam, fara a schimba display-ul LCD iPhone 3G si iPhone 3GS

Schimbare, inlocuire ecran lcd, display iPhone 3G, 3GS original – cand display-ul LCD este spart, nu afiseaza sau nu este luminat, se poate schimba doar LCD-ul, fara a schimba ecranul touchscreen.

Reparatie buton home, volum, power, vibratie, schimbare folie interna aferenta – cand butonul de power, volum sau silent nu functioneaza in parametrii normali, se schimba folia aferenta acestor butoane, folie ce contine si conectorul jack audio.

-Schimbare carcasa calitatea A, iPhone 3G, 3GS culoare neagra sau alba.
-Schimbare, inlocuire baterie acumultor iPhone 3G, 3GS, originala.
-Service hardware placa de baza, in urma socurilor mecanice sau contact cu lichid.
-Reparatie modul wi-fi, vibratie incarcare, reparatie fara semnal, fara imei sau serial.
-Schimbare, reparatie antena, sonerie, casca interna iPhone 3G, 3GS.
-Reparatie senzor proximitate, senzor lumina, schimbare folie aferenta.

Toate operatiunile software si hardware se executa pe loc, piesele de schimb folosite fiind originale iPhone Apple, beneficiand de garantia aferenta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

YM: 
Vodafone    : 0722.98.50.58
Cosmote     : 0765.36.38.90
Romtelecom: 021.313.97.93

1,673 thoughts on “Service iPhone

 1. salut am un 3gs cu ios 4.1 cumparat de la cineva si am impresia ca a fost adus din state, eu acum il folosesc pe orange, as vrea daca se poate update de soft la 5.1.1 sau 6.0 si daca mai trebuie deblocat si cam cat m-ar costa.multumesc

  IMEI: 01 226700 803146 1

 2. salut am un 3gs cu ios 4.1 cumparat de la cineva si am impresia ca a fost adus din state, eu il folosesc pe orange as vrea daca se poate update de soft la 5.1.1 sau 6.0 si daca mai trebuie deblocat si cam cat m-ar costa.multumesc

  IMEI: 01 226700 803146 1

 3. salut am un 3gs cu ios 4.1 cu jailbrake cumparat de la cineva si am impresia ca a fost adus din state,eu il folosesc pe orange, as vrea daca se poate update de soft la 5.1.1 sau 6.01 si daca mai trebuie deblocat si cam cat m-ar costa.multumesc

  IMEI: 01 226700 803146 1

 4. buna seara am o intrebae am un iphone a avut iso 5.1 decod cu gevey am avut prob cu soft si acum are versi 6.0 si nu pot sa l activez ce por face in situatia asta se mai poate face …… si mai am un iphone codat pe orange rom iso 6.0 cat costa decod

 5. Buna ziua,am un iphone 4 de 16 gb si este blocat in reteaua Vodafone,inca este in garantie pana in februarie.Se poate debloca si cat costa

 6. salut….am un iphone 4 si l-am updatat prin itunes la ios ultima versiune 6.0.1 si acu e blocat…mai merge sa fac ceva ?…la alte service-uri mi-au zis ca e bun de aruncat….

 7. daca ma puteti ajuta am un ip.3gs si am facut update ios 6si de atunci apare lipsa sim card mai pot sa fac ceva ,pot oare sal aduc inapoi la ios5 ? multumsec anticipat

  1. Fata pentru el inca se mai gaseste, ansablu geam, touchscreen si lcd, care sunt dintr-o bucata. Pretul e destul de piperat pentru valoare actuala a telefonului. Dar daca tii mult la el, il putem face. Pretul este 350 ron pentru piesa si manopera.

 8. Salutare, am achizitionat de curand un Iphone 4S. Telefonul este codat cred ca pe orange France. Il pot decoda ? Nu doresc cu gevey sim. IMEI : 01303900209664 5

 9. SALUT! as vrea sa stiu daca ati putea decoda un iphone 4(IOS 6,baseband 4.12.2) codat in orange franta si cat ar costa daca merge. multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *