Mobitel Service GSM Bucuresti.

Ne puteti contacta de
luni pana vineri intre orele 10-18
Va asteptam.

Locatia  Universitate-Cismigiu

0723.50.30.50
0722.98.50.58
021.313.97.93

 


Vizualizare hartă mărită

Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta Nr.35, Ap.6, Et.1, Interfon 006, Sector 5, Bucuresti, Zona McDonald’s Parc Cismigiu, Metrou Universitate-Izvor,
Troleibuz 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91,92 Bus 336,601.


Vizualizare hartă mărită

One thought on “Contact

  1. Bună ziua, 150 Ron este înlocuirea bateriei iPhone 8. Pentru mai multe detalii și programare în service, contactați-ne telefonic de luni pan a vineri între orele 10-18.

 1. Buna ziua,

  Am un HTC u11+ care porneste insa nu trece la pasul urmator pentru a putea pune parola.
  Cel mai probabil memoria ram nu mai functioneaza, dvs. recuperati datele de pe el?
  Multumesc!

 2. buna ziua,

  am un htc u 11 plus la care castile nu mai merg cum trebuie, se pot repara sau pot sa gasesc la dvs altele noi, originale ? si cat ar costa?
  multumesc

 3. Salut.
  Pentru un Nokia Lumia care ar fi pretul de inlocuire microfon si pus butoane de power si camera (s-au rupt). De asemenea daca aveti vreo baterie pentru el si cat costa si aceasta?

 4. Buna ziua,
  Am un telefon mobil Samsung S7 care in urma unui update de software/ firmware oficial nu mai porneste, nu mai afiseaza nimic pe ecran, nici macar ca se incarca bateria.
  Va rog sa-mi comunicati preturile cu tot cu tva pentru diagnosticare si daca mai este cazul, pentru remediere (probabil resoftare).
  Multumesc!

  1. Buna ziua, display xs original este 800 ron si cel compatibil 600 ron. Cel compatibil este un display tehnologie oled, ca cel original. Montajul este inclus.

 5. Buna ziua,

  Am un Blackberry Priv la care trebuie schimbat display-ul. Care sunt costurile reparatiei?

  Multumesc!

 6. Buna ziua.

      Detin un telefon Samsung Note 4 cu android 4.4

  As dori sa modific androidul la 6.0. 

  Care este costul la dumneavoastra pentru aceasta operatiune? Astept raspuns.

                Va multumesc.

  1. In jur de 80 ron este update-ul dacă trebuie făcut si backup si restaurare de date. Ca si timp, poate dura câteva ore in funcție de dimensiunea backup-ulii.

 7. Buna ziua am un iphone 8 si a ramas blocat cu mărul aprins nu se mai deschide ,se mai poate debloca si daca da cat ar costa la dvs.lucrarea.multumesc.

  1. Trebuie identificat de unde este problema. Poate fi memoria, o problema pe partea de alimentare etc. Posibil ca reparația sa fie in jur de 100-250 ron, dar trebuie verificat telefonul in service.

 8. Inlocuire casca Blackberry Keyone – Buna ziua, se poate inlocui la dvs casca? Merge pe speaker/handsfree, doar in casca nu se mai aude. Multumesc.

 9. Buna ziua, eu am un Allview soul style x4. Si am spart ecran. Sunt in București de la 1 nov până la 4 nov. Este posibil sa repari telefon in timp asta? multumim

 10. Buna ziua,
  Am un telefon Samsung sm-a600fn cu display-ul spart. Cat costa ca sa il inlocuiesc?
  Multumesc

 11. Buna ziua! Care este pretul pt inlocuirea geamului unui telefon Huawei P20 lite? Tin sa mentionez ca a fost scapat pe gresit. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *