Service Samsung

Reparatii geam sticla Samsung Display

-In cazul in care aveti un telefon Samsung care a suferit un soc mecanic, va putem ajuta. Geamul, sticla telefonului Samsung, se poate schimba printr-un samsung s3 i9300 sticla geam spart schimbare reparatiiprintr-un procedeu special, lipirea acestuia facandu-se prin laminare cu o solutie speciala. Display-ul telefonului Samsung va arata impecabil, ca din fabrica. O parte din modelele suportate pentru aceasta procedura sunt Samsung S2 (SGH i9100), Samsung S3 (SGH i9300, SGH i9305), Samsung S4 (SGH i9505, SGH i9500), Samsung Note 1, Samsung Note 2 etc.

-Procedura de schimbare/inlocuire a sticlei, geamului pentru display-ul Samsung, se face doar in cazul in care touchscreen-ul si afisajul LCD al telefonului Samsung sunt perfect functionale. In cazul in care telefonul nu afiseaza imaginea sau touchscreen-ul nu raspunde la comenzi, trebuie schimbat intreg ansamblul touchscreen, rama, lcd.

Service Samsung, Reparatii GSM

Reparatii Samsung profesionale, service gsm pentru orice model Samsung, piese Samsung originale.service gsm samsung, decodare samsung, reparatii samsung bucurest
-Service Autorizat GSM, repartii si service Samsung, reparatie hardware, interventii pe placa de baza pentru orice model Samsung.
-Reparatii pentru terminale Samsung cu probleme de semnal, reparatie incarcare, probleme wifi, inlocuire microfon.
Piese Samsung originale, inlocuire carcasa Samsung, schimbare touchscreen Samsung, display-LCD Samsung orice model.
-Interventii hardware pe placa de baza Samsung, in cazul socurilor mecanice, sau in cazul contactului cu apa sau alte lichide.
-Acesorii Samsung originale, incarcator Samsung, baterie originala Samsung, incarcator auto, handsfree Samsung original.
-Reparatii software orice model Samsung, orice sistem de operare, rescriere si update Samsung Android, Bada, etc.
Service Samsung profesional, decodare, deblocare orice model Samsung, cod retea sau cod telefon, in service specializat, pe loc.
Decodarea telefoanelor Samsung, se face prin intermediul unei interfete hardware specializare cu ajutorul unui cablu de date, fara a fi afectat softul original al telefonului. Codul de deblocare astfel citit, este introdus din tastatura in telefon, pentru a fi deblocat. Sunt suportate toate modelele Samsung cu sistem de operare Android, Bada, precum si modelele mai vechi.
-Oferim solutii complete de service samsung, rescriere software, update sistem de operare, instalare pachete limbi preferate.
-In cazul in care, in urma unui update de software nereusit, telefonul Samsung, nu porneste sau ramane blocat in ecranul principal, se poate rescrie softul prin cablu de date, sau in cazuri mai dificile, cand boot-ul telefonlui este sters, se poate reface, prin intermediul unei interfete speciale, JTAG. In acest caz, telefonul trebuie desfacut.
Atentie, telefoanele Samsung, se deblocheaza prin cablu de date, printr-o interfata specializata! Nu putem debloca telefoane online, pe imei. Aparatele trebuie sa ajunga in service-ul nostru.

3,556 thoughts on “Service Samsung

 1. Buna ziua! Am un samsung s7 edge cu sticla sparta de ceva timp si functioneaza perfect. Cat m-ar costa înlocuirea sticlei? Multumesc

  1. Buna seara, înlocuirea sticlei pentru displayul s7 Edge este 450 ron. Reparația poate dura 24-48h, deci telefonul ar trebui lăsat in service. Va putem oferi un telefon la schimb pentru timpul in care telefonul Dvs va fi reparat. Va asteptam..

  2. Buna ziua. Cam cat ar costa o reparatie tot la modelul s7 edge doar ca acesta a fost scapat si i-a aparut o dunga rosie, ulterior fiind scapat ne mai aprinzandu-se?

 2. Am un samnsung s8 care l-am comandat de pe emag si nu cred ca
  a venit cu placa de baza originala.
  Cat ar costa placa de baza?

  1. Cum sa nu fie originala? Ați cumpărat un telefon original Samsung sau o clona? Dacă telefonul tot nu este original, nici placa de baza nu se potrivește.

 3. Buna seara,
  Am si eu un Samsung Galaxy S8, scapat recent cu sticla nu foarte sparta, display-ul neavand nimic!
  Cat m-ar costa sa mi-l reparati?
  Doar Sticla nu si cu tot cu Display!
  Daca mi-l schimbati, am garantie la el? Este original cu cel de la Samsung?
  Va multumesc

 4. Buna ziua
  Imi puteti spune cat costa repararea unui tel samsung j4 2018 in cazul in care mi.a cazut in apa pentru cateva secunde si nu se mai aprinde

  Multumesc

  1. In jur de 80-100 ron poate fi reparația pentru acest defect. Va asteptam cu telefonul in service cât mai repede pentru a nu oxida mai mult.

 5. Bună ziua,
  Îmi puteți spune, vă rog, cât costă schimbatul sticlei pentru un S10? display-ul este perfect funcțional, doar sticla este crăpată pe-alocuri.
  Vă mulțumesc!

  1. Nu este exagerat deloc. Prețul geamului poate fi asa cum spuneti Dvs. Dar gândiți-va la următoarele operațiuni: displayul trebuie dat jos de pe telefon, el fiind lipit. Dacă se sparge, trebuie cumpărat alt display. După, geamul spart, trebuie separat la cald de restul lcd-ului, procedeu la fel de riscant. Lcd-ul trebuie curățat de restul adezivului vechi cu soluții speciale fără a afecta sau zgaria lcd-ul. După ce se testează si se verifica funcționalitatea, noul geam trebuie laminat, lipit cu adeziv optic lichid sau solid, procedeu ca de fabrica. In ultima faza, lcd-ul refurbisat, este lipit pe rama telefonului. Dacă cu 17 ron puteți face asta acasă, sunteți invitatul nostru. In concluzie, nu prețul geamului ridica prețul final al reparației, ci manopera, toată procedura in sine!

 6. Buna seara, am un Samsung S6 si s-a fisurat geamul fata. Cat ar costa inlocuirea lui? Sunt din Tulcea. Cum asi putea daca se poate sa repar la d-voastra? Poate imi puteti raspunde pe mail?

  1. Înlocuirea doar a geamului este 250 ron la care se Adaugă taxele de transport, aproximativ 60 ron. Îl puteți trimite cu fancurier pe adresa de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *