Reparatii geam sticla Samsung Display

-In cazul in care aveti un telefon Samsung care a suferit un soc mecanic, va putem ajuta. Geamul, sticla telefonului Samsung, se poate schimba printr-un samsung s3 i9300 sticla geam spart schimbare reparatiiprintr-un procedeu special, lipirea acestuia facandu-se prin laminare cu o solutie speciala. Display-ul telefonului Samsung va arata impecabil, ca din fabrica. O parte din modelele suportate pentru aceasta procedura sunt Samsung S2 (SGH i9100), Samsung S3 (SGH i9300, SGH i9305), Samsung S4 (SGH i9505, SGH i9500), Samsung Note 1, Samsung Note 2 etc.

-Procedura de schimbare/inlocuire a sticlei, geamului pentru display-ul Samsung, se face doar in cazul in care touchscreen-ul si afisajul LCD al telefonului Samsung sunt perfect functionale. In cazul in care telefonul nu afiseaza imaginea sau touchscreen-ul nu raspunde la comenzi, trebuie schimbat intreg ansamblul touchscreen, rama, lcd.

Service Samsung, Reparatii GSM

Reparatii Samsung profesionale, service gsm pentru orice model Samsung, piese Samsung originale.service gsm samsung, decodare samsung, reparatii samsung bucurest
-Service Autorizat GSM, repartii si service Samsung, reparatie hardware, interventii pe placa de baza pentru orice model Samsung.
-Reparatii pentru terminale Samsung cu probleme de semnal, reparatie incarcare, probleme wifi, inlocuire microfon.
Piese Samsung originale, inlocuire carcasa Samsung, schimbare touchscreen Samsung, display-LCD Samsung orice model.
-Interventii hardware pe placa de baza Samsung, in cazul socurilor mecanice, sau in cazul contactului cu apa sau alte lichide.
-Acesorii Samsung originale, incarcator Samsung, baterie originala Samsung, incarcator auto, handsfree Samsung original.
-Reparatii software orice model Samsung, orice sistem de operare, rescriere si update Samsung Android, Bada, etc.
Service Samsung profesional, decodare, deblocare orice model Samsung, cod retea sau cod telefon, in service specializat, pe loc.
Decodarea telefoanelor Samsung, se face prin intermediul unei interfete hardware specializare cu ajutorul unui cablu de date, fara a fi afectat softul original al telefonului. Codul de deblocare astfel citit, este introdus din tastatura in telefon, pentru a fi deblocat. Sunt suportate toate modelele Samsung cu sistem de operare Android, Bada, precum si modelele mai vechi.
-Oferim solutii complete de service samsung, rescriere software, update sistem de operare, instalare pachete limbi preferate.
-In cazul in care, in urma unui update de software nereusit, telefonul Samsung, nu porneste sau ramane blocat in ecranul principal, se poate rescrie softul prin cablu de date, sau in cazuri mai dificile, cand boot-ul telefonlui este sters, se poate reface, prin intermediul unei interfete speciale, JTAG. In acest caz, telefonul trebuie desfacut.
Atentie, telefoanele Samsung, se deblocheaza prin cablu de date, printr-o interfata specializata! Nu putem debloca telefoane online, pe imei. Aparatele trebuie sa ajunga in service-ul nostru.

One thought on “Service Samsung

 1. Bună ziua,
  Pentru un Samsung Galaxy S9 Plus, cât ar costa înlocuirea bateriei, a mufei de încarcare și a căștii?Mulțumesc!

 2. buna ziua am un samsung a 13 si e nou, din pacate cand am dat restart mi sa blocat ecranul cu Porneste telefonul…. de vro 15 minute si as vrea sa intreb cum il puteti rezolva va rog ,si cam cat ar costa?

  1. Poate fi o problema software generată de lipsa de spatiu sau de o memorie defecta. Încercați un hard reset din butoane. Dacă problema persista, e clar o problema hardware a memoriei si nu poate fi rezolvată.

 3. salut am si eu un samsung A12 si am avut in el un abonament telekom cat a fuctionat tel cu abonabent am instalat GPAY sa platesc cu tel acum problema e ca mi au inchis astea abonametul mi a luat tot semnalul de la abonabent si ca sa intru in telefon din cauza gpay instalat cerea un pin treaba e ca de cadnd mia oprit abonamentul nu mai pot intra in telefon nu mai imi da voie crezi ca poti face ceva

 4. Buna ziua. Resoftare pe JTAG la Samsung-uri de generatie noua(S10 plus, Note 10 plus, etc) puteti face? Mai exact telefonul meu este un Samsung Galaxy Fold 5G, cu acelasi procesor, memorie, ca S10 plus, Note 10 plus.

 5. Bună ziua!Voiam să întreb cât ar costa schimbarea unui geam samsung J5 2017 si schimbarea unei placi de baza la samsung j7 2017(daca nu aveti placa de baza as putea sa o procur eu si sa platesc doar manopera)?

  1. Buna ziua, ce probleme are j7? Ca sa înlocuim placa de baza, displayul trebuie dat jos. Operațiunea este destul de riscanta pentru lcd, se poate sparte . In cazul j5, înlocuirea geamului este 250 ron iar a displayului complet 350 ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *