Service Samsung

Reparatii geam sticla Samsung Display

-In cazul in care aveti un telefon Samsung care a suferit un soc mecanic, va putem ajuta. Geamul, sticla telefonului Samsung, se poate schimba printr-un samsung s3 i9300 sticla geam spart schimbare reparatiiprintr-un procedeu special, lipirea acestuia facandu-se prin laminare cu o solutie speciala. Display-ul telefonului Samsung va arata impecabil, ca din fabrica. O parte din modelele suportate pentru aceasta procedura sunt Samsung S2 (SGH i9100), Samsung S3 (SGH i9300, SGH i9305), Samsung S4 (SGH i9505, SGH i9500), Samsung Note 1, Samsung Note 2 etc.

-Procedura de schimbare/inlocuire a sticlei, geamului pentru display-ul Samsung, se face doar in cazul in care touchscreen-ul si afisajul LCD al telefonului Samsung sunt perfect functionale. In cazul in care telefonul nu afiseaza imaginea sau touchscreen-ul nu raspunde la comenzi, trebuie schimbat intreg ansamblul touchscreen, rama, lcd.

Service Samsung, Reparatii GSM

Reparatii Samsung profesionale, service gsm pentru orice model Samsung, piese Samsung originale.service gsm samsung, decodare samsung, reparatii samsung bucurest
-Service Autorizat GSM, repartii si service Samsung, reparatie hardware, interventii pe placa de baza pentru orice model Samsung.
-Reparatii pentru terminale Samsung cu probleme de semnal, reparatie incarcare, probleme wifi, inlocuire microfon.
Piese Samsung originale, inlocuire carcasa Samsung, schimbare touchscreen Samsung, display-LCD Samsung orice model.
-Interventii hardware pe placa de baza Samsung, in cazul socurilor mecanice, sau in cazul contactului cu apa sau alte lichide.
-Acesorii Samsung originale, incarcator Samsung, baterie originala Samsung, incarcator auto, handsfree Samsung original.
-Reparatii software orice model Samsung, orice sistem de operare, rescriere si update Samsung Android, Bada, etc.
Service Samsung profesional, decodare, deblocare orice model Samsung, cod retea sau cod telefon, in service specializat, pe loc.
Decodarea telefoanelor Samsung, se face prin intermediul unei interfete hardware specializare cu ajutorul unui cablu de date, fara a fi afectat softul original al telefonului. Codul de deblocare astfel citit, este introdus din tastatura in telefon, pentru a fi deblocat. Sunt suportate toate modelele Samsung cu sistem de operare Android, Bada, precum si modelele mai vechi.
-Oferim solutii complete de service samsung, rescriere software, update sistem de operare, instalare pachete limbi preferate.
-In cazul in care, in urma unui update de software nereusit, telefonul Samsung, nu porneste sau ramane blocat in ecranul principal, se poate rescrie softul prin cablu de date, sau in cazuri mai dificile, cand boot-ul telefonlui este sters, se poate reface, prin intermediul unei interfete speciale, JTAG. In acest caz, telefonul trebuie desfacut.
Atentie, telefoanele Samsung, se deblocheaza prin cablu de date, printr-o interfata specializata! Nu putem debloca telefoane online, pe imei. Aparatele trebuie sa ajunga in service-ul nostru.

3,463 thoughts on “Service Samsung

 1. Buna ziua,
  Am spart geamul de la un telefon SAMSUNG J5, va rog sa ma informati cit costa reparatia?
  Multumesc.
  Cu stima Luiza Bunea.

  1. Pentru modelul j5 2017 dacă este spart doar geamul, in jur de 200 ron este înlocuirea acestuia. Dacă trebuie înlocuit tot displayul, 380 ron va costa, montaj si garanție incluse.

  1. Nu avem plăci de baza pentru acest model. Căutați pe site-urile de anunțuri un telefon cu probleme la display sau ceva de genul asta, pentru a valorifica placa de baza.

 2. Buna ziua!, am bagat la masina de spalat un samsung J5 2017 in jur de 10 min., vreau sa stiu daca se mai poate repara si cat costa? Va multumesc!

 3. Buna ziua,
  Am spart ecranul de la S7 edge , touchscreen-ul functioeaza dar palpaie ecranul in jumatatea de jos, m-ar interesa ca asta ar fi doar din cauza display-ului sau sunt din alte motive.Multumesc!

  1. Dacă ecranul pâlpâie in partea de jos, nu mai putem inlocui doar geamul, trebuie înlocuit întreg ansamblul cu tot cu rama, prețul fiind in jur de 1200 ron pentru componenta originala, montaj inclus.

 4. Buna ziua, mi-am scapat telefonul Samsung galaxy s8 si i s-a spart sticla. Nu exista nicio modificare pe ecran, tactilitatea nu este afectata in niciun fel. Cat m-ar costa inlocuirea sticlei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *