Service si reparatii iPhone.

Update: Decodare, deblocare iPhone 4S iOS 6.1.3 cu Gevey SIM. Click pentru detalii!

 

Service profesional iPhone Apple, reparatii orice model iPhone, service pentru modelele Apple iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, 4s, iPhone 5.
Schimbare si reparatie pentru geam sticla, iPhone 4, 4S, iPhone 3GS, iPhone 5, reparatie, schimbare touchscreen si LCD- display pentru orice model Apple.
Service GSM iPhone, reparatii probleme semnal, schimbare, reparatie buton home, butoane de volum, buton power pentru orice iPhone 4S, 3GS, iPhone 5.
Interventii hardware in urma contactului cu apa sau alte lichide, curatare placa de baza iPhone 4, 4S, iPhone 5, iPhone 3GS , service gsm, reparatii iPhone, inlocuire componente defecte.
Reparatii si service iPhone 4, 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5, in urma socurilor mecanice, sau a utilizarii defectuoase a terminalelor Apple.
Service si reparatii probleme de semnal, wifi, microfon, casca audio, sonerie, pentru iPhone 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5.
Reparatie iPhone 4S,3GS, cu probleme incarcare, inlocuire banda-flex conector incarcare, service si reparatii iPhone GSM,  pentru terminalele cu aceasta problema.
Decodare, deblocare iPhone 4, 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5. Jailbreak, instalare aplicatii crack-uite, navigatie iGO, Navigon etc.
Decodare iPhone 5 iOS 6.1.3 cu gevey sim, Rescriere software, reparatii si service in urma update-ului cu iTunes, pentru terminalele blocate in urma acestei operatiuni.
Salvare, back-up, transfer date personale, pentru orice terminal iPhone 4, 4S, iPhone 3G, 3GS, iPhone 5.

Service, reparatii iPhone Apple orice model.

-Service profesional iPhone Apple, reparatii iPhone 4S,  iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad, iPod, piese si accesorii originale, constatarea defectelor si consultanta, gratuite!

Service, inlocuire, schimbare LCD iPhone 4, 4S, display, touchscreen geam complet  – cand display-ul dumeavoastra este spart in urma unor socuri mecanice, cand geamul protector sau capacul spate al telefonului iPhone 4 sau iPhone 4s este spart sau zgariat. Atentie, in cazul terminalelor iPhone 4 sau iPhone 4s, geamul, touchscreenul sau display-ul LCD, nu pot fi separate. Daca aveti probleme cu una dintre aceste parti, trebuie schimbat, tot ansamblu Geam-Touch-LCD.

Reparatie buton home, volum, power, vibratie, schimbare folie interna aferenta – cand aceste componente nu functioneaza in parametrii normali, in urma unor socuri mecanice sau in urma contactului cu lichide.

Schimbare, inlocuire capac spate, baterie acumultor iPhone 4S, originala –  cand bateria se descarca prea repede sau este defecta in urma utilizarii unor incarcatoare neoriginale, cand capacul dumeavoastra spate iphone 4 sau 4s este zgariat sau spart.

Service hardware placa de baza – interventii pe placa de baza, pentru diverse probleme, in urma socurilor mecanice sau contact cu lichid.

Reparatie modul wi-fi, vibratie incarcare, reparatie fara semnal, fara imei sau serial – cand semnalu GSM, 3G sau Wifi, este slab sau inexistent, cand telefonul iPhone 4 sau iPhone 4S, nu sesizeaza cablul de date, sau nu incarca, cand microfonul nu functioneaza in parametrii normali.

Schimbare, reparatie antena, sonerie, casca interna iPhone 4S – cand din diverse motive, casca audio  nu functioneaza, soneria nu suna, sau receptia semnalului este slaba.

Service, reparatie touchscreen iPhone 3G, 3GS, geam protectie, original – cand touchscreenul nu functioneaza la parametrii normali, sau geamul protector este spart, se poate schimba ansamlul touchscreen-geam, fara a schimba display-ul LCD iPhone 3G si iPhone 3GS

Schimbare, inlocuire ecran lcd, display iPhone 3G, 3GS original – cand display-ul LCD este spart, nu afiseaza sau nu este luminat, se poate schimba doar LCD-ul, fara a schimba ecranul touchscreen.

Reparatie buton home, volum, power, vibratie, schimbare folie interna aferenta – cand butonul de power, volum sau silent nu functioneaza in parametrii normali, se schimba folia aferenta acestor butoane, folie ce contine si conectorul jack audio.

-Schimbare carcasa calitatea A, iPhone 3G, 3GS culoare neagra sau alba.
-Schimbare, inlocuire baterie acumultor iPhone 3G, 3GS, originala.
-Service hardware placa de baza, in urma socurilor mecanice sau contact cu lichid.
-Reparatie modul wi-fi, vibratie incarcare, reparatie fara semnal, fara imei sau serial.
-Schimbare, reparatie antena, sonerie, casca interna iPhone 3G, 3GS.
-Reparatie senzor proximitate, senzor lumina, schimbare folie aferenta.

Toate operatiunile software si hardware se executa pe loc, piesele de schimb folosite fiind originale iPhone Apple, beneficiand de garantia aferenta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

YM: 
Vodafone    : 0722.98.50.58
Cosmote     : 0765.36.38.90
Romtelecom: 021.313.97.93

One thought on “Service iPhone

 1. Buna ziua am si eu un iphone 7 iar butonul de silent merge foarte greu… il dau pe mod tare iar dupa aceea se da singur pe silentios se poate face ceva? Si cat ar costa?

 2. Buna seara! Am si eu un acumulator cu 30% health la iph 7 .. se descarca in 20 min de la 100%.. cam cat costa schimbarea? Oferiti garantie, cat?

 3. Bună ziua! Ați putea vă rog să îmi spuneți cam cât m-ar costa sa schimb placa de sunet la un IPhone 7 Plus?

  1. Buna ziua, ce probleme are telefonul? Ce anume nu merge la sunet? Casca? Microfon? Sonerie? Placa de sunet de fapt e un chip audio lipit pe placa de baza. Dacă este o problema acolo, reparația poate fi in jur de 350 ron.

 4. Buna ziua!
  Am un iphone 5 caruia i-am dat resetare, dupa cum probabil v-ati dat seama am uitat contul icloud si acum imi arata “Blocare activare” deoarece imi cere contul icoud si nu-l mai stiu. Cat m-ar costa reparatia (daca se poate face) Multumesc!

 5. buna ziua , am un iphone 6s cu ecranul spart, cat m-ar costa sa-l repar si sa-i schimb si bateria la dumneavoastra?

 6. Bună seara. Am un telefon, model – Honor 8 și mi s-a blocat/stricat butonul de power + bateria nu ma ține. Cam care ar fi costurile?

 7. am un iPhone 7 plus și am vrut să va cer un sfat … Telefonul sa încălzit foarte tare … sa blocat , am încercat să-i dau repornire de urgentă și nu mai merge deloc de atunci …
  După dvs. ce ar fi stricat la el ?

  1. Sunt mai multe probleme ce pot apărea la un iphone 7 plus. Este posibil ca din cauza unui încărcător neoriginal, sursa de încărcare sa fie afectată. La fel de bine din cauza unui șoc mecanic anterior, placa de baza sau alte componente sa fie afectate. Trebuie verificat in service pentru o constatare. Prețul reparației poate varia între 100 ron si 3-400 ron.

 8. Buna. Am un iphone 6s pr care l.am scapat jos si i.am spart display ul. Cineva a incercat sa il inlocuiasca dar nu s a potrivit si cand a incercat sa il puna inapoi nu mai functiona delic. Mentionez ca atunci cand l.am spart inca functiona. Se mai poate repara???

  1. In principiu, se poate repara, trebuie sa verificam pe placa de baza sa vedem ce s-a întâmplat. Va ateptam cu telefonul in service sa-l vedem.

 9. Buna ziua! Am și eu o problema cu un iPhone 6. S-a încălzit cam tare și nu a apărut acea notificare pentru supraîncălzire, apoi s a închis și încerca sa se redeschidă, nu a mers cam 30 de minute timp in care încercam sa îl repornesc. Atunci când am reușit sa îl deschis nu mai functiona wi-fi sau bluetooth și in setări arata cu gri iar la informații la wi-fi scrie “indisponibil”. Cât ar costa reparația acestuia și ce problema are? Va rog un răspuns. Mulțumesc

  1. Reparația problemei de wifi, dacă se poate face, va fi in jur de 100 ron. Trebuie sa vedem telefonul in service pentru mai multe detalii…

 10. Buna ziua! Am si eu un Iphone 6 si nu prinde semnal . Isi cauta semnal dar nu gaseste ” No Service” . Mentionez ca face exact acelasi lucru si cand nu are SIM-ul in el . Cand il deschid sta 2-3 min imi arata ca nu are cartela in el dupa intra in “No Service”. Se poate face ceva ?

  1. Probabil are probleme la modemul gsm, așa-zisul baseband. Dacă in meniu nu apare seria imei, cel mai probabil de acolo e problema. Este o reparație dificila, dacă se poate face in jur de 100 ron ar fi intervenția..

  1. Dacă problema este din display, in jur de “200 ron este înlocuirea, iar dacă problema este din placa de baza, reparația poate 100-180 ron.

  1. S-a întâmplat ceva cu cititorul de sim? De obicei nu se sticla, trebuie verificat de unde este problema. Telefonul poate fi codat, sau poate avea probleme cu basebandul radio. Mai are serie imei?

 11. Buna ziua,
  Am scapat din greseala un iphone 6s plus in coca, si difuzorul nu se mai aude la capacitatea lui normala, iar butonul de silentios merge destul de greu! Imi puteti spune si mie cam cat ar costa reparatia lui?

 12. Buna! Am si eu o problema cu un iphone 7…s-a descărcat complet si cand l-am băgat la încărcat nu se mai încarcă…l-am tinut la încărcat câteva ore bune si tot nu porneste…Care e problema? Multumesc anticipat!

 13. Buna ziua! Am un iPhone 5S care afiseaza ” Cautare/Niciun serviciu”, nu mai arata seria IMEI (cand ii tastez *#06#), nu mai afiseaza nimic la Firmware modem, in meniul de Informatii al telefonului. Se mai poate repara? Multumesc!

  1. Are probleme la baseband- partea de modem gsm. Din păcate reparația acestui defect nu se poate face, modulul respectiv este lipit pe placa de baza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *